Kulturmøder på Roskilde Festival Rotating Header Image

Kulturmødeprojekt på Roskilde Festival 2011

Velkommen til vores omfattende radio- og kulturmødeprojekt på Roskilde Festival 2011. Her vil 16 frivillige indholdsproducenter formidle 7 unikke kulturmøder. De frivillige optager og producerer i løbet af blot ét døgn på festivalen (torsdag-fredag) 7 indslag af 10-15 min. Alle indslag, der for øvrigt redigeres på stedet, sendes direkte, samt podcastes til festivalens gæster. Projektet finder sted i samarbejde med Polykromfonden, Roskilde Festival og Roskilde Festival Højskole.

Ideen er, at projektmedarbejderene gennem montage, reportage og interview beskriver og dokumenterer en række af ét døgns kulturmøder på årets Roskilde Festival. Disse unikke kulturmøder medieres og sendes siden i æteren, på dette site samt til smartphones. Noget sådan er faktisk aldrig før set, så alene det gør jo dette projekt unikt…

Fokus er på kulturmødet. For det er jo gennem mødet med andre mennesker, man ikke nødvendigvis kender på forhånd, altså mennesker der er anderledes end en selv, der klæder sig på anden vis, og måske mener noget andet end en selv, at der opstår nogle nye og unikke (kultur)møder. Men vi har også fokus på de poetiske beskrivelser af menneskerne, overgangen fra nat til dag…samt ikke mindst alle de mange intense øjeblikke der finder sted, når publikum torsdagen igennem gør sig klar til at indtage selve (musik)festivalpladsen kl. 17.00.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


8 − = five